ADIYAMAN / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

0(416) 225 15 83
YUNUS EMRE MAH. 2922 SK. NO: 43 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
başarıya inanan, başarılı olan ve başarının tadına varan, kendine güvenen ve çevresine güven veren; mutlu olan ve çevresine mutluluk veren, vatanını ve milletini seven ve sevdiren, etik değerlere sahip bireyler yetiştiren bir kurum olarak tercih edilen bir okul olmak...
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda geleceğimize yön veren, sosyal, kültürlü, bilinçli, azimli, üretken teknolojiden faydalanan ve var olan gizil güçlerini en üst düzeyde kullanabilen; kendisine, ailesine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.
hentbol il 3.lüğü, badminton il 3.lüğü
Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır
08:20--14:50
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Okulumuza ulaşım şehir içi toplu ulaşım araçlarıyla rahatlıkla sağlanabilir. Ziyaret dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
okulumuza ait servisler bulunmamaktadır. öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla okula gelmektedir.
Adıyaman/Merkez Yunus Emre Mh. 2922.Sok. No:43
İl merkezi
Adres bölgemizdeki tüm öğrencileri kabul ediyoruz
Adres bölgemizdeki tüm öğrencileri kabul ediyoruz